Üdvözli Önt Bakonyi Dorina az Aegon értékesítési partnere!

Bakonyi Dorina
Ingyenes tanácsadás

Akciós ajánlataink

Relax Plusz nyugdíjbiztosítás

Aegon Relax Plusz nyugdíjbiztosítás

Kössön nyugdíjbiztosítást évi 20%-os adójóváírással!

Jövőtervező életbiztosítás

Jövőtervező életbiztosítás

Életbiztosítás és megtakarítás egyben! Azoknak ajánljuk, akiknek éppoly fontos, hogy egy váratlan tragédia esetén a család anyagilag védve legyen, valamint hogy félre tudjanak tenni a közép és hosszú távú célok megvalósításáért.

Ajánlataink

Utasbiztosítás

Utasbiztosítás

Ha bajba kerül külföldön, csak hívnia kell minket és mi segítünk Önnek. Baleset vagy betegség esetén megszervezzük ellátását, ápolását.

Kötelező biztosítás

Kötelező biztosítás

Aegon Kötelező biztosításunk díját igyekeztünk jelentős kedvezményekkel csökkenteni úgy, hogy Ön a lehető legkedvezőbb díjon tehessen eleget törvényi kötelezettségeinek.

Lakásbiztosítás

Lakásbiztosítás

Az Aegon lakásbiztosítás – többek között – megtéríti Önnek a tűz, a robbanás, a különböző meteorológia események, a betöréses lopás és rablás esetén keletkező károkat.

Casco biztosítás

Casco biztosítás

Az autó sok család számára a második legértékesebb vagyontárgy, sokszor kell őrizetlenül hagynunk, sokaknak a mindennapja múlik ezen. Az Aegon CASCO biztosítással kedvezményes díjon megvédheti gépjárművét.

Jáde életbiztosítás

Jáde EUR/USD életbiztosítás

A Jáde EUR/USD életbiztosítást azoknak ajánljuk, akik euróban vagy amerikai dollárban tesznek szert bevételre, vagy megtakarításaik egy részét euró vagy amerikai dollár alapú eszközalapban szeretnék tartani, és megtakarításuk értékét lehetőség szerint növelni kívánják.

Önkéntes Nyugdíjpénztár

Önkéntes Nyugdíjpénztár

Biztonságos befektetés a jövőjébe: stabil és az egyik legolcsóbb nyugdíjcélú megtakarítási forma, ahol bármikor, bármennyit fizethet, és ezek után igénybe veheti a 20% adójóváírást.

Írjon tanácsadónak és felveszi Önnel a kapcsolatot!