Az Aegon Biztosító augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. A névváltással kapcsolatban a Társaság ügyfeleinek semmilyen teendője nincs. Részletek

Üdvözli Önt Herkó Dorina Emese az Alfa Biztosító értékesítési partnere!

Herkó Dorina Emese

Alfa Vitál Max kockázati életbiztosítás - anyagi biztonság a váratlan esetére

Gondoskodjon családja biztonságáról

Készüljön fel a váratlanra!

Gondoljon bele, mi lesz azután a családjával, ha bekövetkezik egy tragédia! Egy elvesztett családtag nem pótolható, de az életbiztosítás enyhítheti a tragédia kapcsán felmerülő anyagi terheket.
A magas összegű kifizetések révén a család a megszokott életszínvonalán élhet tovább. Amíg megteheti, addig gondoskodjon családja jövőjéről! Ebben segít Önnek az Alfa Vitál Max kockázati életbiztosítás.

  • 18-70 év közöttieknek
  • 5-40 évre köthető
  • havi, negyedéves, féléves vagy éves díjfizetést is választhat

Az Alfa Vitál Max kockázati életbiztosítás előnyei

Támogatjuk az egészségtudatosságot

Amennyiben egészségtudatos életmódot folytat, óvja fizikai, szellemi épségét, azt Társaságunk is honorálni fogja.

  • Nem dohányzó ügyfeleinknek kedvezőbb díjat kínálunk.
  • Jó egészségi állapota alapján – egyéni elbírálás eredményeként – a biztosító megemelheti a kezdeti biztosítási összeget, így változatlan díj mellett Ön magasabb védelmet kap.
Díjazzuk hűségét

Szerződéskötésének vagy a társbiztosított bevonásának 5. évfordulójától 6 éven át az adott évben aktuális biztosítási összeg 5%-ával növeljük biztosításának értékét, amennyiben a biztosított életkora a biztosítás kötésekor vagy biztosításba vonásakor 18-49 év közé esik.

Kiegészítő biztosítások nőknek és férfiaknak

Nőknek 24-féle (speciális női élethelyzetekre is), férfiaknak 22-féle kiegészítő biztosítást kínálunk az alapbiztosítás mellé.

Gyermekeknek szóló kiegészítő biztosításokkal bővíthető

Ötféle, választható egészségi kockázatra biztosíthatja 17 év alatti gyermekeit, melyek a gyermekek 25 éves koráig tarthatnak:
Jó- és rosszindulatú daganatos megbetegedések; Baleseti kórházi napi térítés; Baleseti műtéti térítés; Baleseti rokkantság; Csonttörés, csontrepedés.

Papa-Mama szolgáltatás

A biztosított szülő halála esetén, abban az esetben, ha 1 év alatti gyermek is él vele egy háztartásban, további anyagi támogatást adunk. Az alapbiztosításban kifizetésre kerülő összeget 10%-kal megemeljük (min. 1.000.000 Ft, max. 3.000.000 Ft), hogy enyhítsük a felmerülő anyagi terheket.

Rugalmas konstrukció

5 – 40 éves időtartamra köthető. A díjfizetési gyakoriság az Ön választása szerint lehet havi, negyedéves, féléves vagy éves.

Feltette már magának a kérdést,
hogy kinek a holnapja függ Öntől?

Díjmentes tájékoztatást kérek

Feltétlenül kössön kockázati életbiztosítást, ha…

Ön a családfenntartó

A fő kenyérkereső jövedelmének kiesése anyagilag lehetetlenítené el a családot.

Vannak gyermekei

Családalapításkor még nagyobb az anyagi felelőssége, hiszen nemcsak saját, hanem gyermekei jövőjéről, anyagi biztonságáról is gondoskodnia kell.

Nagyobb összegű hitele van (pl. jelzálog)

Lakáshitel vagy nagyobb összegű kölcsön esetén komoly problémát jelenthet az összeg visszafizetése, ha az egyik kereső jövedelme végleg kiesik a családi költségvetésből.

Magas keresettel rendelkezik

Egy magasabb fizetés kiesése jobban felborítja a családi költségvetést.

Az Alfa Vitál Max kockázati életbiztosítás mellett további biztosítási igényeire is talál nálunk megoldást

Alfa Vitál Max kockázati életbiztosítás

Azoknak ajánljuk, akik számára a család anyagi biztonsága az első, ezért olyan megoldást keresnek, mely egy váratlan tragédia esetén segít a család megnövekedett kiadásait fedezni, illetve a megszokott életszínvonalat fenntartani.

Alfa Jövőtervező életbiztosítás

Kettő az egyben választás azok számára, akiknek éppoly fontos, hogy egy váratlan tragédia (komoly baleset, betegség, halál) esetén a család anyagilag védve legyen, valamint hogy félre tudjanak tenni a közép és hosszú távú célok megvalósítása érdekében.

Alfa Relax Plusz Nyugdíjbiztosítás

Azoknak ajánljuk, akik időben szeretnének elkezdeni félretenni nyugdíjas éveikre, mivel fontos számukra, hogy időskorban is biztos anyagi háttérrel rendelkezzenek, és ne kelljen semmiben sem nélkülözniük.

Dokumentumok és ügyintézés

A biztosításhoz tartozó dokumentumokat, tájékoztatókat itt érheti el.
A biztosításhoz kapcsolódó ügyintézési lehetőségekért kérjük, hogy ezt az oldalunkat látogassa meg.