Üdvözli Önt Kristóf Sára az Aegon értékesítési partnere!

Kristóf Sára

Kössön online utasbiztosítást az Aegonnál!

Ne utazzon külföldre utasbiztosítás nélkül!

Ha bajba kerül külföldön, csak hívnia kell minket és mi segítünk Önnek. Baleset vagy betegség esetén megszervezzük ellátását, ápolását. Poggyásza sérülése, eltulajdonítása esetén mi megtérítjük a kárát, és igyekszünk szinte minden külföldön előforduló kellemetlen helyzetben a segítségére lenni.

Indulás előtt kössön Aegon utasbiztosítást

  • Magyar nyelvű asszisztencia szolgáltatás a világ bármely pontjáról
  • Baleset, betegség és poggyászbiztosítás minden csomagban
  • További 29 féle szolgáltatással az Ön nyugalma érdekében
  • Online szerződéskötés után azonnal küldjük a kötvényt
Utasbiztosítás

Hallgasson Ön is elégedett ügyfeleinkre!

Tanczerné Jakus Emőke Emilia
Az értékelés beküldve: 2019.08.22
A lakásbiztosításunk is itt van, megbízható és mindenkor számíthatunk rá, segített, amikor baj volt. - köszönjük!
Csányiné Blézer Judit
Az értékelés beküldve: 2019.08.22
Gyorsan, egyszerűen meg tudtam kötni. Az ára szuper.
Nagy Zoltán
Az értékelés beküldve: 2019.08.17
Az Aegon egy nagy múltú biztosító, bízom benne. Online gyorsan tudok biztosítást kötni.
Mészáros Éva
Az értékelés beküldve: 2019.08.22
Volt már utasbiztosítással kapcsolatos káresetem és nagyon elégedett vagyok azzal, ahogyan a biztosító intézte az ügyet, ahogyan tartották velem a kapcsolatot.
Dr. Hajas Árpád
Az értékelés beküldve: 2019.08.20
Szerencsére nem volt rá szükség, hogy igénybe vegyem, de ár-érték arányban kiváló.
Varga Zsolt
Az értékelés beküldve: 2019.08.18
Megfizethető és nekünk már bizonyított.

Biztosítás nélkül sokkal szörnyűbb lett volna.

Három tanulságos eset, mennyibe került volna az ellátás, ha nincs az Aegon.

Motorbaleset Bosznia-Hercegovinában

A középkorú férfi motorral érkezett Bosznia-Hercegovinába rokonlátogatásra. A kisváros egyik mellékutcájában egy éles kanyarban motorjával megcsúszott, és súlyos sérülésekkel kórházba került. A férfinek négy bordája is eltörött, ezért néhány napig még megfigyelés alatt tartották. A szakorvosi vélemény szerint a sérült állapota nem tette lehetővé, hogy motorkerékpárra ülve érkezzen Magyarországra, így a járművet hazaszállították, a férfit pedig mentőautó vitte otthonába.

A motorosnak, mivel volt biztosítása, nem kellett kifizetnie az összesen több mint 600 ezer forintot, hanem csupán napi 420 forintba került a biztonság. Ön szerint megérte?

Vakbélgyulladás a nászúton

A friss házaspár Egyiptomban töltötte nászútját, amikor az utazás utolsó estéjén az újdonsült férj belázasodott, majd vakbélgyulladás gyanújával kórházba került. Megállapították, hogy a gyanú nem alaptalan, és azonnali beavatkozást igényel. A sérült néhány nap múlva hagyhatta el a kórházat, és ez idő alatt felesége is vele maradt kísérőként. Mindkét repülőjegyet újra kellett foglalni: a visszafelé járat Bécsig vitte a párt, majd onnan mentőautó szállította otthonukba.

Az eset nagyon jó példa arra, mennyire fontos az utasbiztosítás. Biztosítás nélkül a házaspárnak közel 3 millió forintot kellet volna a családi kasszából megfizetnie. Így csak napi 420 forintot kellett.

Combnyaktörés Törökországban

Az idős hölgy törökországi útja alkalmával egyik este a szálloda éttermébe vezető lépcsőn megcsúszott, amelynek következtében lábát és oldalát fájlalta. Mentő szállította kórházba, ahol az orvosok combnyaktörést állapítottak meg, és sürgősségi műtét mellett döntöttek. A hölgy lánya az ellátás során mindvégig a sérülttel maradt. Az operáció után néhány nappal a biztosítottat és a kísérőjét mentőrepülő szállította Budapestre.

Önnel, vagy útitársával is megtörténhet. Szerencsére a hölgy rendelkezett utasbiztosítással, így nem kellett több mint 7 millió forintot kifizetnie az ellátásáért, csak napi 420 forintot a biztosításra.

Tévhit! Vigyázzon!

Tévhit, hogy egy külföldi utazáskor nincs szükség utasbiztosításra, ha van Európai Egészségbiztosítási Kártyája! Az EU Egészségbiztosítási kártya hasznos, de nem helyettesíti az utasbiztosítás. A kártya nem téríti például a poggyászkárt, a sürgősségi fogászati ellátást, nincs asszisztencia, jogvédelem- illetve tolmács szolgáltatás, nem tartalmaz felelősségbiztosítást sem.

Fontos, hogy baleset vagy betegség esetén csak az adott ország állama által fenntartott egészségügyi intézményben látják el, amely részben vagy egészben önköltséges is lehet.

Dokumentumok és ügyintézés

A biztosításhoz tartozó dokumentumokat, tájékoztatókat itt érheti el.
A biztosításhoz kapcsolódó ügyintézési lehetőségekért kérjük, hogy ezt az oldalunkat látogassa meg.