Az Aegon Biztosító augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. A névváltással kapcsolatban a Társaság ügyfeleinek semmilyen teendője nincs. Részletek

Üdvözli Önt Tudós Emese az Alfa Biztosító értékesítési partnere!

Tudós Emese

Jáde EUR/USD életbiztosítás - Bizonytalan helyzetben is biztos lábakon

Szeretné egyszerűen befektetni pénzét?

A jelenlegi inflációs környezetben és a bizonytalan gazdasági helyzetben nehéz megtalálni megtakarításunk számára a megfelelő befektetést.

Az Alfa Jáde EUR/USD életbiztosítást kifejezetten azok számára kínáljuk, akik a forint hosszútávú gyengülésére számítanak, így inkább euróban vagy amerikai dollárban szeretnék tartani megtakarításukat.

  • Belépési életkor: 18-65 év
  • Időtartam: 15 év
  • Választható díjfizetési gyakoriság: éves, féléves, negyedéves, havi
  • Fizetési mód: Banki átutalás

Miért ajánljuk?

  1. Megtakarítását olyan devizában tarthatja, mint az euró és az amerikai dollár.
  2. Árfolyamnyereséget realizálhat a befektetési eszközalapok teljesítményéből.
  3. Az eszközalapok révén elismert hazai és nemzetközi alapkezelők befektetési alapjai érhetők el, amelyből céljainak és kockázatvállalási hajlandóságának a leginkább megfelelő portfóliót állíthatja össze szakértői segítséggel.

Milyen területekbe, szektorokba fektethet?

Szabadon összeállítható portfólióba 10 eszközalapból válogathat, köztük a nagy múltú és a többszörösen díjnyertes VIG Alapkezelő és más elismert nemzetközi alapkezelők kínálatából.

Az eszközalapok révén olyan régiók és jól teljesítő vagy nagy fejlődési potenciállal rendelkező iparág eredményeiből részesülhet, mint például a gyógyszeripar, valamint olyan vállalatok részvényei is elérhetőek általuk, melyek működésében kiemelkedő fontossággal bír a környezetvédelem és a társadalmi értékek megóvása.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik euróban vagy amerikai dollárban tesznek szert bevételre, vagy megtakarításaik egy részét euró vagy amerikai dollár alapú eszközalapban szeretnék tartani, és megtakarításuk értékét lehetőség szerint növelni kívánják.

Életbiztosítás vagy megtakarítás?

Mindkettő: eszközalapjai révén kiváló befektetési lehetőséget kínál, ugyanakkor az Alfa Jáde életbiztosítás 6.000 EUR/USD biztosítási összegű baleseti halál kockázatra vonatkozó biztosítást is tartalmaz a tartam végéig, amelynek éves díja 12 EUR/USD.

Álljon biztos lábakon befektetésével.
Kérjen visszahívást kollégánktól!

Biztosítási esemény és szolgáltatások

  1. Haláleset: Tartam közben bekövetkező halál esetén a biztosító a megtakarítási számlák aktuális, együttes értékét fizeti ki a kedvezményezett(ek)nek.
  2. Baleseti halál: Tartam közben bekövetkező baleseti halál esetén a megtakarítási számlák aktuális, együttes értéke mellett a biztosító további 6.000 EUR-t/USD-t is kifizet a kedvezményezett(ek)nek.
  3. Lejárat: A szerződés lejárata esetén a megtakarítási számlák aktuális, együttes értéke kerül kifizetésre.

Ügyfélbónusz jóváírás a 10. és 15. évben

A 10. és a 15. biztosítási évfordulón ügyfélbónuszok kerülnek jóváírásra számláján úgy, hogy azok a szerződés készpénzértékét növeljék. A jóváírás évfordulójáig befizetett legkisebb mértékű havi – havitól eltérő díjfizetési gyakoriság esetén egy hónapra eső – teljes díj 12-szeresének 70%-a a 10. évfordulón és 30%-a a 15. évfordulón.

Az ügyfélbónusz nem kerül jóváírásra, ha az ügyfélbónusz elszámolásának esedékességéig a szerződés díjnemfizetés miatt megszűnik, a megtakarítás szüneteltetésre kerül, díjmentesítetté válik a szerződés, vagy visszavásárolják, illetve ha bármilyen biztosítási esemény következik be.

Menedzselje egyszerűen portfólióját!

Online Ügyfélszolgálatunkon keresztül bármikor figyelemmel követheti befektetésének alakulását, akár otthona kényelméből is, és ha szeretné, befektetési egységeit ingyenesen* átcsoportosíthatja.

*egyéb esetben az átcsoportosított összeg 0,5 %-a.

Dokumentumok és ügyintézés

A biztosításhoz tartozó dokumentumokat, tájékoztatókat itt érheti el.
A biztosításhoz kapcsolódó ügyintézési lehetőségekért kérjük, hogy ezt az oldalunkat látogassa meg.

Írjon Tudós Emese tanácsadónak és felveszi Önnel a kapcsolatot!