Az Aegon Biztosító augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. A névváltással kapcsolatban a Társaság ügyfeleinek semmilyen teendője nincs. Részletek

Üdvözli Önt Sáfár Istvánné az Alfa Biztosító értékesítési partnere!

Sáfár Istvánné
Ingyenes tanácsadás

Ajánlataink

Utasbiztosítás

Utasbiztosítás

Ha bajba kerül külföldön, csak hívnia kell minket és mi segítünk Önnek. Baleset vagy betegség esetén megszervezzük ellátását, ápolását.

Balesetbiztosítás

Balesetbiztosítás

A közlekedés során, a munkahelyünkön, az iskolában, a saját otthonunkban és minden percben ki vagyunk téve annak, hogy kisebb-nagyobb baleset ér minket, családtagjainkat.

Egészségbiztosítás

Egészségbiztosítás

Alfa Help Baleset- és Egészségbiztosításunkkal lehetőséget kap arra, hogy egy súlyos betegség esetén olyan ellátást válasszon magának, melyet valóban szeretne.

Vitál Max kockázati életbiztosítás

Alfa Vitál Max kockázati életbiztosítás

Az Alfa Vitál Max olyan életbiztosítás, mely halál vagy végstádiumú betegség esetén nyújt anyagi támogatást. Így egy váratlan, halállal végződő tragédia esetén sem rendül meg a hátrahagyott család anyagi helyzete.

Kötelező biztosítás

Kötelező biztosítás

Alfa Kötelező biztosításunk díját igyekeztünk jelentős kedvezményekkel csökkenteni úgy, hogy Ön a lehető legkedvezőbb díjon tehessen eleget törvényi kötelezettségeinek.

Lakásbiztosítás

Lakásbiztosítás

Most 50% kedvezménnyel kötheti meg új lakásbiztosítását, melyhez egy ajándék kiegészítőt választhat.

Nyugdíjbiztosítás

Alfa Relax Plusz nyugdíjbiztosítás

Kössön nyugdíjbiztosítást évi 20%-os adójóváírással!

Jövőtervező életbiztosítás

Jövőtervező életbiztosítás

Életbiztosítás és megtakarítás egyben! Azoknak ajánljuk, akiknek éppoly fontos, hogy egy váratlan tragédia esetén a család anyagilag védve legyen, valamint hogy félre tudjanak tenni a közép és hosszú távú célok megvalósításáért.

Casco biztosítás

Casco biztosítás

Az autó sok család számára a második legértékesebb vagyontárgy, sokszor kell őrizetlenül hagynunk, sokaknak a mindennapja múlik ezen. Az Alfa CASCO biztosítással kedvezményes díjon megvédheti gépjárművét.

MFO Lakásbiztosítás

Kupola Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás

Már az Alfa Biztosító kínálatában is elérhető a Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás, mely a Magyar Nemzeti Bank által minősített lakásbiztosítás.

Önkéntes Nyugdíjpénztár

Önkéntes Nyugdíjpénztár

Biztonságos befektetés a jövőjébe: stabil és az egyik legolcsóbb nyugdíjcélú megtakarítási forma, ahol bármikor, bármennyit fizethet, és ezek után igénybe veheti a 20% adójóváírást.

Írjon Sáfár Istvánné tanácsadónak és felveszi Önnel a kapcsolatot!