Az Aegon Biztosító augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. A névváltással kapcsolatban a Társaság ügyfeleinek semmilyen teendője nincs. Részletek

Üdvözli Önt Stancsics József az Alfa Biztosító értékesítési partnere!

Stancsics József

Egészségbiztosítás* - hogy baj esetén megfelelő orvosi ellátásban részesülhessen

Kösse meg online 20% kedvezménnyel!

Ne az anyagiakon múljon a felépülése!

Egy súlyos betegség alapjaiban rengeti meg a család életét. Ilyenkor természetesen mindent meg akarunk tenni a gyógyulás érdekében, de számolnunk kell azzal, hogy mindez komoly kiadásokkal jár, és mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, ha valóban megfelelő orvosi kezelést szeretnénk.

Alfa Help Baleset- és Egészségbiztosításunkkal lehetőséget kap arra, hogy egy súlyos betegség esetén olyan ellátást válasszon magának, melyet valóban szeretne. A kapott biztosítási összeget pedig bármire fordíthatja a felépülés érdekében!

Egészségbiztosítási szolgáltatásaink

Súlyos (kritikus) betegségek

A biztosított súlyos (kritikus) megbetegedése esetén a kritikus betegségek modul aktuális biztosítási összegét fizetjük ki. Kritikus betegségnek az alábbiak minősülnek:

Rosszindulatú daganat (rákbetegség); Szövetileg jóindulatú agydaganat; Szívizominfarktus; Agyi érkatasztrófa (stroke); Szív-koszorúérműtét; Szervátültetés; Végstádiumú veseelégtelenség; Alzheimer kór; Parkinson kór; Látás elvesztése; Hallás elvesztése; Beszédképesség elvesztése; Végtag elvesztése; Kóma; Szívbillentyű csere, illetve helyreállítás; Motoros neuron betegség; Szklerózis multiplex; Végtagbénulás; Harmad- vagy negyedfokú égés; Súlyos fejsérülés

A fenti szolgáltatás 16-65 év közötti biztosítottra vonatkozik.

Balesetből eredő rokkantság

Amennyiben a biztosított a biztosítás tartama alatt balesetből eredően maradandó, 20%-os vagy azt meghaladó egészségkárosodást szenved el, mely a baleset napjától számított 2 éven belül megállapításra kerül, úgy az aktuális biztosítási összeg, károsodás mértékének megfelelő részét fizetjük ki.

Rokkantság

Amennyiben a biztosítás tartama alatt a biztosított egészségi állapota és munkaképessége olyan mértékben megváltozik, amelynek következtében a mindenkor illetékes magyar szakigazgatási szerv biztosított egészségi állapotának szintjét legfeljebb 30%-ban állapítja meg, úgy a Rokkantság modul aktuális biztosítási összegét fizetjük ki.

A fenti szolgáltatás 16-65 év közötti biztosítottra vonatkozik.

Műtét

Amennyiben a biztosítás tartama alatt a biztosítottnak orvosilag indokolt műtétre van szüksége, a műtéti térítés modul aktuális biztosítási összegének a műtét kategóriájától függő, arányos részét fizetjük ki. A biztosító a következő műtéti kategóriákat különbözteti meg: kiemelt műtét, nagy műtét, közepes műtét, kis műtét, kizárt műtét.

A fenti szolgáltatás 16-65 év közötti biztosítottra vonatkozik.

Dokumentumok és ügyintézés

A biztosításhoz tartozó dokumentumokat, tájékoztatókat itt érheti el.
A biztosításhoz kapcsolódó ügyintézési lehetőségekért kérjük, hogy ezt az oldalunkat látogassa meg.