Az Aegon Biztosító augusztus 1-től Alfa Biztosító néven folytatja. A névváltással kapcsolatban a Társaság ügyfeleinek semmilyen teendője nincs. Részletek

Üdvözli Önt Szilágyi Károlyné az Alfa Biztosító értékesítési partnere!

Szilágyi Károlyné

Sokan nem gondolnak bele, milyen sok pénzbe kerülhet a megfelelő színvonalú, várakozás nélküli ellátás

Érdemes balesetbiztosítást kötni? Igen!

Rohanó világunkban mindennaposak a balesetek. A közlekedés során, a munkahelyünkön, az iskolában, a saját otthonunkban és minden percben ki vagyunk téve annak, hogy kisebb-nagyobb baleset ér minket, családtagjainkat. A legtöbb esetben persze elég egy sebtapasz, de előfordulhat, hogy több százezer vagy akár pár millió forint is szükséges lesz hirtelen a megfelelő színvonalú és várakozás nélküli ellátásra.

  • Már napi pár száz forintért többmilliós szolgáltatás
  • Tetszőlegesen alakítható biztosítási védelem
  • Speciális orvosi és egyéb nem baleseti szolgáltatások is
  • Online szerződéskötés esetén akár 20% kedvezmény
Balesetbiztosítás ajándékkal

Választható balesetbiztosítási csomagok

Valamennyi balesetbiztosítási csomagunk orvosi vizsgálatok nélkül megköthető!
Balesetbiztosítás csomagok

Gyerek

Balesetbiztosítás gyermeke számára. Többek között a biztosítás térítést nyújt csonttörés, égés, kórházi ápolás, rokkantság esetén. Speciális extra szolgáltatások elérhetőek.

Z Generáció

Bulizós, szülőktől messze tanuló fiatalok számára is kínálunk balesetbiztosítási védelmet. Különleges szolgáltatások a fiatalok számára.

Egész család

A teljes családra kiterjedő balesetbiztosítási védelem. Válassza ezt a csomagot, ha egész családját biztosítani szeretné. Különleges szolgáltatások a csomagokban.

Balesetbiztosítás csomagok

Sofőr

Balesetbiztosítási csomag sofőröknek és sokat vezetőknek. A csomagban speciális „vezetői” kockázatokra kiterjedő szolgáltatások.

Üzletember

Üzletembereknek, vállalkozóknak, családfenntartóknak kialakított csomag. Magas térítési összegek, baj esetén jelentős anyagi segítség.

Senior

Ötven év felettiek számára összeállított balesetbiztosítás. Klasszikus elemeken felül második orvosi szakvélemény és 24 órás orvosi call-center a csomagban.

A fenti díjak tájékoztató jellegűek, azok függnek a biztosítottak számától és életkorától.
Kérjük, használja a balesetbiztosítási kalkulátort és szerződéskötés előtt olvassa el a biztosítási feltételeket.

Hallgasson Ön is elégedett ügyfeleinkre!

Anonim értékelés
Az értékelés beküldve: 2023.02.14.
Ne habozzanak, mert bármikor történhet bármi és akkor van kire számítani. Fontos az embernek az anyagi biztonság, ha gond lenne az egészségével!
Anonim értékelés
Az értékelés beküldve: 2023.02.02.
Ne habozzanak, mert bármikor történhet bármi és akkor van kire számítani.
Anonim értékelés
Az értékelés beküldve: 2022.11.30.
Ne csak gondolkodjanak, tegyék meg, ennyit mindenkinek megér!
Valaczkai Péter
 
Érdemes megkötni, mert így a család összes tagja biztonságba van.

Ne a vakszerencsében bízzon. Kössön balesetbiztosítást!

Díjszámítás

Számos szolgáltatással segítjük balesetet szenvedett Ügyfeleinket!

Bármely okú halál

A főbiztosítottnak a biztosítás tartama alatt bekövetkező halála esetén a halál időpontjában aktuális, bármely okú halálra vonatkozó biztosítási összeget fizeti ki a biztosító.

Amennyiben a főbiztosított halálakor a biztosítottnak van saját háztartásában nevelt 1 évesnél fiatalabb gyermeke, úgy a biztosító a bármely okú halál aktuális biztosítási összegén felül kifizeti a „Szülői életbiztosítási” összeget a biztosítási szabályzat Függelékében meghatározottak szerint.


Balesetből eredő halál

A biztosított balesetből eredő halála esetén, mely a balesettől számított 1 éven belül, de még a biztosítottra érvényes biztosítás tartama alatt következik be, a biztosító a baleseti eredetű halálra szóló és a baleset időpontjában aktuális biztosítási összeget fizeti ki.

Balesetnek minősül minden a biztosított akaratától függetlenül hirtelen fellépő, egyszeri, külső fizikai és/vagy kémiai behatás, amellyel a biztosított károsodást szenved el.


Közlekedési balesetből eredő halál

A biztosított közlekedési balesetből eredő (pl. karambol, utcai gázolás) halála esetén, mely a balesettől számított 1 éven belül, de még a biztosítottra érvényes biztosítás tartama alatt következik be, a biztosító a baleseti eredetű halálra szóló és a baleset időpontjában aktuális biztosítási összeget fizeti ki.


Balesetből eredő rokkantságBalesetből eredő rokkantság

Amennyiben a biztosított a biztosítás tartama alatt balesetből eredően maradandó egészségkárosodást szenved el, mely a baleset napjától számított 2 éven belül megállapításra kerül, úgy a biztosító a károsodás mértékének megfelelő biztosítási összeget fizeti ki.

A biztosító 1–100%, 20–100% és 50–100% közötti mérték esetén térítő baleseti rokkantsági biztosítási eseményeket különböztet meg.


Közlekedési balesetből eredő rokkantságKözlekedési balesetből eredő rokkantság

Amennyiben a biztosított a biztosítás tartama alatt közlekedési balesetből eredően maradandó egészségkárosodást szenved el, mely a baleset napjától számított 2 éven belül megállapításra kerül, úgy a biztosító a károsodás mértékének megfelelő biztosítási összeget fizeti ki.

A biztosító 1–100%, 20–100% és 50–100% közötti mérték esetén térítő baleseti rokkantsági biztosítási eseményeket különböztet meg.


Balesetből eredő csonttörésBalesetből eredő csonttörés

Amennyiben a biztosított balesetből eredően csonttörést, csontrepedést szenved el, úgy a biztosító a csonttörésre, csontrepedésre szóló, a baleset napján aktuális biztosítási összeget fizeti ki. Többszörös törés, repedés esetén testtájanként egyszer fizet a biztosító. Testtájak: felső és alsó végtagok (bal- és jobboldal külön-külön), gerincoszlop, mellkas, koponya.


Balesetből eredő kórházi napi térítésBalesetből eredő kórházi napi térítés

Amennyiben a biztosított a biztosítás tartama alatt olyan balesetet szenved, melynek következtében kórházi ápolásra szorul, a biztosító a kórházi tartózkodás minden megkezdett napjára kifizeti a biztosítottra vonatkozó, a baleset napján aktuális napi térítési összeget.

Intenzív ápolási osztályon történt kórházi kezelési napokra a biztosító a biztosítottra vonatkozó aktuális napi térítési összeg kétszeresét fizeti ki.


Balesetből eredő műtéti térítésBalesetből eredő műtéti térítés

Amennyiben a biztosított a biztosítás tartama alatt olyan balesetet szenved, mely orvosi szempontból szükséges műtétet von maga után, a biztosító a baleseti műtéti térítésre szóló, a baleset napján aktuális biztosítási összeg arányos részét fizeti ki.

A biztosító a következő szolgáltatás kategóriákat különbözteti meg: kiemelt műtét, nagy műtét, közepes műtét, kis műtét, kizárt műtét.


Balesetből eredő égési sérülésBalesetből eredő égési sérülés

Amennyiben a biztosított a biztosítás tartama alatt olyan balesetet szenved, mely miatt égési sérülés következik be, a biztosító a baleseti égésre szóló, a baleset napján aktuális biztosítási összegnek az égési sérülés súlyosságától függő százalékát fizeti ki.


KullancscsípésKullancscsípés

Amennyiben a biztosított a biztosítás tartama alatt, kullancscsípés következtében vírusos agyburok- és/vagy agyvelőgyulladást, illetve a Lyme-kór azon eseteit kapja el, melyek kardiológiai és/vagy neurológiai szövődményekkel járnak, úgy a biztosító a szövődményes kullancscsípésre szóló, a biztosítási esemény napján aktuális biztosítási összeget fizeti ki.


ÁllatharapásÁllatharapás

Amennyiben a biztosított a biztosítás tartama alatt gerinces állat általi olyan harapás szenved el, mely következtében a bőr folytonossága megszakad, valamint amely miatt a bőr alapvető sebtisztításán túlmenően varrat, drainezés, vagy a roncsolt terület kimetszése szükséges, akkor biztosító az állatharapásra szóló, a biztosítás esemény napján aktuális biztosítási összeget fizeti ki.


Baleseti költségtérítésBaleseti költségtérítés

A biztosító a balesetből eredő biztosítási eseményekkel közvetlen okozati összefüggésben álló eseményekre vállal anyagi fedezetet. Pl.: kórházba szállítás költsége, gyógyászai segédeszközök beszerzésének költsége stb.


Elmaradt tanulmányok pótlásának támogatásaElmaradt tanulmányok pótlásának támogatása

Amennyiben nappali tagozatos képzésben résztvevő a biztosított a biztosítás tartama alatt balesetet szenved, melynek következtében legalább 7 napos, folyamatos kórházi tartózkodás szükséges, úgy a biztosító erre az eseményre vonatkozó, a baleset napján aktuális biztosítási összeget fizeti ki.

A szolgáltatás 6-25 év közötti biztosítottra vonatkozik.


24 órás orvosi CC24 órás orvosi CC

Egészségügyi tanácsadó vonal az év minden napján, a nap 24 órájában folyamatosan működő telefonos szolgáltatás, amely egészségügyi kérdésekkel kapcsolatos információkat nyújt a biztosított(ak)nak.


Második orvosi szakvéleményMásodik orvosi szakvélemény

A biztosító kockázatviselés tartama alatt diagnosztizált, a biztosított kivizsgálással alátámasztott súlyos betegségéről egy független, nemzetközileg elismert, általában külföldi szakember szakvéleményének beszerzése, amely a rendelkezésre álló orvosi dokumentumok alapján készül el.


Baleseti keresőképtelenség – 10 napBaleseti keresőképtelenség – 10 nap

Amennyiben a biztosított a biztosítás tartama alatt olyan balesetet szenved, mely 10 napot meghaladó, folyamatos keresőképtelenséget okoz, a biztosító az adott keresőképtelenség-változathoz tartozó, a baleset időpontjában aktuális biztosítási összeget fizeti ki.

A szolgáltatás 18-65 év közötti biztosítottra vonatkozik.


Baleseti keresőképtelenség – 20 napBaleseti keresőképtelenség – 20 nap

Amennyiben a biztosított a biztosítás tartama alatt olyan balesetet szenved, mely 20 napot meghaladó, folyamatos keresőképtelenséget okoz, a biztosító az adott keresőképtelenség-változathoz tartozó, a baleset időpontjában aktuális biztosítási összeget fizeti ki.

A szolgáltatás 18-65 év közötti biztosítottra vonatkozik.


Baleseti keresőképtelenség – 30 napBaleseti keresőképtelenség – 30 nap

Amennyiben a biztosított a biztosítás tartama alatt olyan balesetet szenved, mely 30 napot meghaladó, folyamatos keresőképtelenséget okoz, a biztosító az adott keresőképtelenség-változathoz tartozó, a baleset időpontjában aktuális biztosítási összeget fizeti ki.

A szolgáltatás 18-65 év közötti biztosítottra vonatkozik.


Személyi felelősségbiztosításSzemélyi felelősségbiztosítás

A biztosító arra vállal kötelezettséget, hogy a szerződésben rögzített mértékig, mentesíti a biztosított(ak)at az olyan károk megtérítése alól, amelyeket a biztosított az Európai Unió területén okozott, feltéve, hogy azokért, mint károkozó a magyar polgári jog szabályai szerint szerződésen kívüli kártérítési felelősséggel tartozik.


Személyi okmányok, bankkártyák pótlásaSzemélyi okmányok, bankkártyák pótlása

Amennyiben a biztosított Magyarország területén hatósági engedéllyel működő banknál vezetett lakossági folyószámlájához, hitelszámlájához kapcsolódó bank-, hitelkártyái, valamint személyi okmányai (személyi igazolvány, lakcímkártya, vezetői engedély, útlevél) elvesznek, ellopják vagy egyéb, a biztosított akaratától független okból megsemmisülnek, úgy a biztosító a megtéríti a kártya és személyi okmányok letiltásának és újra beszerzésének költségeit.


RablásRablás

A biztosító megtéríti a rablás következtében a biztosított vagyontárgyakban keletkezett károk káridőponti, hazai javítással történő helyreállításának költségeit vagy valós újra beszerzési árát a kapcsolódó limitek mértékéig.

A károk rendezésének feltétele a rendőrségnél tett feljelentés.


NapégésNapégés

Biztosítási esemény a biztosítottnak a biztosítás tartama alatt természetes napsugárzás hatására bekövetkező, minimum II. fokú, legalább 20%-ois testfelületet érintő égési sérüléssel járó leégése. A biztosítási esemény bekövetkezése esetén a biztosító kifizeti a biztosítottra vonatkozó, a biztosítási esemény napján napégésre szóló aktuális biztosítási összeget.

Dokumentumok és ügyintézés

A biztosításhoz tartozó dokumentumokat, tájékoztatókat itt érheti el.
A biztosításhoz kapcsolódó ügyintézési lehetőségekért kérjük, hogy ezt az oldalunkat látogassa meg.